melgh

Pysslar

Sitter och pysslar lite med Theos album, har blivit mycket av det på slutet, bra, det behövs verkligen. Ligger ca ett år efter, men börjar komma ikapp nu. Vi ska åka in och klippa oss sen, det behövs verkligen också. Hur som helst så är altanen snart färdig. Wihoo! Kanske det bästa som hänt det här huset! Ja just det, jag vet att det bara är augusti, men jag gillar verkligen hösten, helt klart mysig!

Förresten, har ni sett Elons nya reklam?? Vad finns det för sjuka människor egentligen...

För alltid. M.

Egentid

Ikväll bestämde sig Theo för att vakna när jag bar upp honom. Han blev vaken tills Tomas skulle åka och jobba, och en timme till ungefär. Alltså rök min och Tomas egentid innan han skulle iväg. Men det går inte att bli irriterad. Theo är för underbar. Han är på världens bästa humör och vill bara följa "mää" Tomas vart han än ska. Och när jag säger: "Theo, mamma älskar dig." Då svarar han: "Aa, mm, aha, ba". Självklart liksom. Nu sover han i alla fall, och jag tittar på Noting hill, har aldrig sett hela den, dax nu. Så det så.

För alltid. M.

V. 11

Ordet är tid, fuskade lite och skrev om ett ögonblick, för mig är ögonblick=tid, kanske.

"Jag har lekt med livet,
från insidan och ut.
Och det ögonblick av förväntan,
du ger mig.
Väcker mitt hjärta till närhet"


För alltid. M.

V. 43

Vet faktiskt inte om jag har lagt ut den här, skrev den i allafall för länge sedan. Ordet är maktlös. Det är ett ord jag har svårt för, eller ja, en känsla jag har svårt för.

"Jag rinner ut i sanden.
Och din oförmåga att lyssna,
kväver mina ord till tystnad"


För alltid. M.

Struktur

Åker hem imorgon, lika jobbigt som vanligt. Suck. Men något som är roligt och fullständigt panikframkallande är att Theo numera kan gå, igår var det som att vända på en hand och plötsligt gick han HELA tiden. Och jag kan ärligt säga att det tog mig hela dagen innan jag slutade flyga upp ur stolen varje gång han släppte det han höll i och bara gick iväg. Men lyckan är total! Och en liten detalj också, Theo skulle kunna prata ihjäl en gråsten, hej och hå vad han pratar...
Eftersom jag ligger inne med lite hemångest (ytterst lite) måste jag strukturera upp veckan lite. Imorgon åker vi hem och är förmodligen inte hemma förän på kvällssidan. På tisdag ska jag och Tomas på date, middag och bio och sen ska det även hinnas med en Ikea sväng och lite strömmingsleken i helgen, bra, nu känns det okej att åka hem!

För alltid. M.

V. 49

Ordet är njutning, och för många är det precis så, helt olika saker.

"Mina händer trevade på dina,
jag sökte närhet,
och längtade efter att dina händer skulle få mig att skälva.
Men för dig, var njutning något helt annat"



Kanske låter hopplöst, men för mig, har det varit så många år, förr.

För alltid. M.

Gråa dagar

Idag är ju vädret sådär måste jag säga, men vi ska ta tag i den här dagen också bara barnen har sovit middag färdigt. Lilla "Nolle"springer runt här ute i regnet i bara blöja, han är den ända som är vaken, gokillen.

För alltid. M.

Kommit hem

Har haft en fantastisk dag! Snart kommer pappa och Bene hit också. Imorgon blir ännu en fantastisk dag. Det känner jag på mig. Så det så. Imorgon kanske ni får en liten dikt, en skriven tanke. Men bara kanske.

Ni får några ord från Plura istället. Den här låten ger mig tuppskinn, men är inte säker på att det är på ett bra sätt.

"Jag läste dina tankar, när du låg naken i min säng
Jag la mig ner bredvid dig och jag minns berusningen
i en säng på ditt hotell"

För alltid. M.

Kristinehamn nästa

Sitter i soffan men Emma, barnen sover och Toffe har åkt och jobbat. Jag ska stanna till på måndag och det är första gången jag åker någonstans utan Tomas på ett år nu. 1 augusti hade vi årsdag men etersom Tomas började jobba och dessutom eftermiddag bestämde vi att fira den dagen när jag har kommit hem sen. Så Tomas har altanbygge på sitt schema nu när vi är borta. Det kommer bli kanon, golvet ligger nästan där nu. En altan kommer få mig att trivas mycket bättre i huset, en altan har jag saknat. Eller längtat efter förresten, för man kan väl inte sakna något man aldrig har haft, eller?

Hur som helst är det så himla skönt att vara här! Som jag har längtat. Jag trivs med livet. Jag kan åka hemifrån, och sakna Tomas, inte oroa mig. Jag har inte en klump i magen för att komma hem och behöva scanna igenom hela huset efter ledtrådar. Jag har en man som jag kan lita på och som jag dessutom älskar! Det ni. Jag trivs med att kunna åka hit, för att jag saknar dom. Jag saknar Toffe, Emma och mina brorsöner. Och jag kan åka. När jag vill. Då trivs jag. Nu trivs jag. Jag har allt man kan önska sig!

För alltid. M.