melgh

I can take you higher

Behöver jag säga mer? The Boss har talat och jag kommer inte drömma om annat på evigheter. Vilken otrolig människa!

Hungry heart

Vaknar upp till ett soligt Göteborg! Får se vad vi fördriver dagen med innan det är dax att köa. Vet att en fantastisk kväll väntar oss. Helt underbart.

Älskade ungar

Fick ett mms. Livet leker i sikfjärn verkar det som. Det där är lycka det. Underbara barn.

Älskade ungar

Fick ett mms. Livet leker i sikfjärn verkar det som. Det där är lycka det. Underbara barn.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2119774/images/2012/pic_501191ad9606ee22df000047.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2119774/images/2012/pic_501191ad9606ee22df000047.jpg" class="image">

Älskade ungar

Fick ett mms. Livet leker i sikfjärn verkar det som. Det där är lycka det. Underbara barn.

I'm on fire

Sitter här och laddar hem lite Springsteen album. Imorgon em åker nämligen jag och Tomas till gbg för att gå på konsert. Kan det bli bättre? Kan man önska sig mer? Nej. Theo ska vara hos sin farmor och farfar från imorgon till på söndag. Det är första gången jag och Tomas är ensamma så länge. 3 nätter, herregud. Känns spännande, nervöst och otroligt roligt. Vi har aldrig haft ett förhållande utan barn, (förutom en kortis för 5 år sedan) så vi har en hel del att ta igen. Kan man göra det på 3 dagar? Det tror jag.
 
På fredag är det alltså Springsteen i gbg.
Nästa fredag är det Kent i sundsvall.
Och lördagen efter det är det Winnerbäck i Gävle.
Är inte livet underbart?
 
Och till sist: Kära Bruce, om du skulle spela
I'm on fire
The river
Fire
Streets of philadelphia
eller
She's the one
skulle du ge mig mitt livs upplevelse. Det kan du väl va? Helst alla. Men jag nöjer mig med en eller kanske två, eller tre. Så, nu ska jag inte tjata mer.
 
 
 

Jag har blanka golv, luften går att andas

Grabbarna bygger lekstuga, jag och Theo äter glass och tittar på. Rättvist tycker jag. Vi har redan gjort vår uppgift idag, städat inne. Välbehövligt kan jag säga.

Lycklig och förvånad

Det är så mycket spännande som händer nu. Och allt känns otroligt bra! Vi har bestämt oss för att sälja huset. Det är inte vad nån av oss vill ha och vi vill flytta till något som är vårt på "riktigt". Trodde inte jag skulle komma till ett sådan beslut någonsin. Jag har hela tiden sagt att jag trivs så himla bra här. Men det gör jag inte. Det är bara en trygghet för mig. Och trygghet utan att trivas är inte att rekommendera. Lite annat är det på gång också men ni får vara nyfikna ett tag, hihi. Jag är bara så spänd och nyfiken vart det här slutar. Var vi hittar ett hus att leva tillsammans i. Jag är lycklig nu, jag vet hur det känns.

När tiden gått för fort

Sitter ute i solen, gruvar mig för att åka hem. Grabbarna leker med poolen, Toffe dammsuger och Tomas diskar. Emma jobbar.

Jag har sett varenda vrå av Sveriges land

Både jag och Tomas hade hemångest idag. Så vi åkte till Toffe och Emma istället. Tog en genväg över Kristinehamn helt enkelt. Och livet kan inte vara bättre.

Hum hum från humlegården

Att blogga från badkaret kan vara farligt, håller väldigt hårt i telefonen. Väntar på att sambon ska komma tillbaka och krypa ner. Han är och köper kvällsmat. Har haft en super härlig dag som först tillbringades i humlegården. Sen kom mormor och morfar och vi åkte båt till Djurgården för att titta på båtar. Promenerade sen efter vattnet hela vägen tillbaka till hotellet. Och nu njuter jag som ni ser av mitt sista bad på länge. Eftersom vi inte har badkar hemma. Kan inte ens förstå hur jag klarar mig utan ett. Mat, husrum och badkar. Det skulle jag ta med till en öde ö.

Kungsbronhotell

För att inte glömma det helt underbara badrummet! Bubbelbadkar och bastu på rummet!! Ikväll blir det spakväll big time.

Kungsbronhotell

Här kommer vi att trivas! Åh.

Långa nätter

Har haft otroligt med krypningar i kroppen den sista tiden. Jag vet att det är för att jag inte har rört på mig speciellt mycket. Men idag är det ändring på det, nu måste promenaderna komma igång igen. Har iallafall varit ute och gått idag. Men ja, en gång är ju ingen gång, så då måste jag pallra mig ut fler dagar för att det ska räknas. Eller hur? Nätterna blir otroligt långa.Vaknar och kan inte somna om, det kryper och kliar överallt. Så alltså: Gå ut och gå, svettas lite = sov bättre. Tack.

Ikväll har jag en liten överraskning åt min sambo. Ingen stor grej alls men vi ska ut på ett kort litet äventyr. Bara vara vi, några timmar. Och han vet ingenting. Bara det är ju ett äventyr i sig. Jag som är opåhittigast i heeela värden. Men jag kan ibland.

Båtlycka

Världens bästa killar <3

Det går en clown i mina kläder

Bästa grabbarna, på cirkus igår. Toppen kväll.