melgh

Tiden bara gick

Tappade plötsligt ALL ork.... Måste börja packa inför helgen. Tappade lusten med orken också, suck.

För alltid. M.

Lika med humöret

Theo är sjuk, öroninflammation, hans första men knappast hans sista. Alltså hinns det inte med nånting. Inte blogga heller, egentligen. Jag hoppas han är piggare imorgon, eller framförallt att humöret är bättre, det är inte roligt nu, men nej, inte så konstigt heller. Alltså: piggare Theo = gladare Theo = gladare mamma!

För alltid. M.

Billycka



Sitter och tittar på nya bilar, jag och karln min. Vi vill ha en ny, det har vi bestämt men tänker inte ta första bästa. Det får ta den tid det tar helt enkelt. Idag på bokcirkeln bestämde vi att vi skulle läsa en varsin självbiografi. Och jag tog, "anhörig", på gott och ont kan man säga. Vet inte om den är bra eller dålig för mig att läsa. Kommer antagligen röra upp en hel del blandade känslor. Och på tal om blandade känslor så är det urnsättning för Theos pappa imorgon. Ska bli skönt när allt äntligen är över och det bara finns en väg att se, nämnligen framåt. Imorgon ska jag även ta en jätte jätte jätte lång promenad, Theo är på dagis till 15. Hoppas bara min sambo vill hänga med mig, lite roligare då!

För alltid. M.

Brustna drömmar och spösnö

Har uppdaterat lite "veckodikter", dock inte i ordning med det får ni helt enkelt leva med.
När jag kommer igång på rikitgt ska jag avansera lite och faktiskt lägga ut en bild till varje dikt, men jag antar att det dröjer med tanke på att livet har en förmåga att komma ivägen. Sen ska jag göra lite smygreklam för mig själv. Så här är det, 2008 gav jag ut en bok. Men när allt väl var färdigt med tryck osv backade jag undan lite och blev feg, eller snarare livrädd att ingen skulle tycka om den. Så jag försökte inte upmärksamma den på något vis. Det kan jag ångra i dag. Jag skulle ju naturligtvis ha visat upp den. Det är lätt att vara efterklok. Men så här i efterhand känns ju de dikterna gamla och känslolösa. Det var dom inte, då.

Här kan ni hur som helst köpa den till en kostnad av 132 kr: Adlibris.se och den heter "brustna drömmar och spösnö"

V. 24

Ordet är morgonrodnad, och ärligt talat, så vet jag inte om jag vet rikitgt vad det är. Men jag provar.

"För mycket röriga ord,
får mig att känna,
att morgonrodnad är helt onödigt,
på dina kinder.
Om du menar för mycket"


För alltid. M.

V. 20 & 25

Orden är hunger och ögon, en känsla är lättare att beskriva. Och ögon, ja, såna har vi ju alla.

"Ibland glömmer jag bort hur du doftar.
När jag väl kommer nära,
andas min hunger och mina ögon fritt,
och du finns kvar, även när jag glömmer länge"

För alltid. M.

v. 23

Ordet är musik, och det har varit svårt att linda in det på nåt vis. Musik ska vara enkelt, enkelt är svårt att beskriva.

"Jag kan höra dig,
hur du lät,
när du sjöng för mig.
Låtar som inte hade någon som helst mening för min själ,
men för dig,
var dom grunden till ett beteende du inte kunde hantera"


För alltid. M.

Välja minut



Kände att det var dax för en bild, för övrigt så är den knäppt nånstans i caribien.
Annars känner jag mig ganska lugn nu, det har varit så några dagar, allt flyter på och alla är friska. Har slappnat av lite och försöker njuta av varje minut. I'm trying.

Åter till BB.

För alltid. M.