melgh

Åska

Hade tänk blogga nu men hela himlen har öppnat sig, vi åker 60 på motorvägen och det åskar och blixtrar samtidigt, för att inte tala om att det blir daxljus när det blixtrar, gah! Måste sticka fram näsan fram till Tomas och säga åt han att köra försiktigt 100 ggr till. Han är nog trött på mig nu. Hörs!

För alltid. M.

Go ahead



Sista kvällen i Emmaboda, i Lindås, på vinkelvägen. Imorgon kväll åker vi hemåt och det är med blandade känslor. Hemångesten tränger sig på men idag har vi gått i altanplaner, så det känns lite lättare. Men som ni kanske förstår kan man ju faktiskt inte bygga en ny altan varje gång man har varit borta någonstans. Däremot går det ju att varva med lite målning eller kanske en omtapetsering. Ni förstår ju.

Den här semestern har verkligen varit toppen. Alla dagar. Och att Theo går nu, han går, herregud. Det är en liten stor tyngd som har lättat från mitt hjärta. Även om jag alltid vetat att han kommer gå så vill jag gärna se det för att tro det. Och nu ser jag det, som han traskar, från bord till stolar, från mig till ingenting, från trappen till dörren, från A till Ö helt enkelt. Jag springer gärna efter honom varje sekund av dagen om det behövs. Theo behöver kunna gå, hans sinnen kräver det. Och ingen är gladare än jag. Många säger att man ska vara glad så länge dom bara kryper men jag har varit glad länge nog åt det nu. JAG ÄLSKAR ATT HAN GÅR. Punkt.

För alltid. M.

Stora steg för en liten kille




Bästa lilla killen i hela världen har idag ställt sig upp själv utan att hålla sig i något och släppt själv och gått från någonting till något annat för att ta sig fram. (Förut har han bara gått när vi har tvingat honom att gå mellan oss, typ) Jag är så otroligt stolt, Theo är tamigfan bäst i hela vida väääärlden! Godnatt.

För alltid. M.

Vinkelvägen

Säger godnatt för ikväll. Har landat på Vinkelvägen hos Catarina, Holger och Adam. Livet leker. Vill aldrig mer åka hem!

För alltid. M.

What are words



Först måste jag bara skriva om en hel otrolig tjej jag känner, nämnligen Emma. Hon är mamma till mina brorsbarn. Och en helt otrolig människa. Hon har verkligen lyckats bra med tvillingarna. Jag blir lika imponerad varje gång. Jag träffar ju inte tvillingarna så ofta men det jag ser är 2 helnöjda killar, som trivs och är trygga! Och fast hon förmodligen har fullt upp hela dagarna har hon tid att känna att hon är glad för att jag är lycklig. Såna människor finns det för få av. Vet du Emma, din kommentar gjorde hela min dag! Tack!

Eller ja, jag behöver inte skriva mer än så idag heller. Det har spöregnat hela dagen och vi har bara myst. Ja så får det bli, det här inlägget får bli till Emma helt enkelt.

För alltid. M.

Fotboll

Till "Karin": Tack så mycket! Angående designen så har jag tyvär inte mycket att skriva, jag har en av standard bakgrunderna som alla har att välja på. Så tråkigt var det liksom. Men jätte roligt att läsa att du gillar min blogg!

Just nu ligger jag i hotellsängen, dricker öl och kollar på fotboll. Bättre spel har man ju sett från Sveriges sida. Helt utspelad just nu skulle jag vilja säga, det är bara att hoppas på att det vänder. Idag har vi "gjort" oskarshamns centrum. Inte mycket att se men mysigt ändå. Badade på en jätte fin camping också. Inte mycket slår kusten måste jag säga. Eller havet överhuvudtaget. Beroende på vad det kostar tar vi färjan över till Öland på fredag. Åter till fotbollen, men att dömma av min mans suckande så har spelet från Sveriges sida inte blivit bättre...

För alltid. M.

Hotell ett, oskarshamn

Sitter på hotellet i oskarshamn och dricker te, läser aftonbladet. Pensionärsvarning? Skitsamma, för mysigt är det. Jag har allt jag behöver, min livs kärlek och Theo. It's all I ever need liksom. Smörigt va?

För alltid. M.

On the road again

Sitter i bilen på väg till nyköping, där vi ska bo i en stuga 2 nätter för att gå på kolmården måndag och tisdag. Jag är helt övertygad om att Theo kommer älska det. Jag har inte lika ont i sidan längre, eller ja, jag står ut när jag äter ipren var 4e timme. Kan ärligt säga att jag aldrig har haft så här ont någonstans. Kan inte ens föreställa mig hur det är att bryta ett revben. Det hoppas jag att jag slipper jämt. Efter vi varit på kolmåren har vi några dagar att fördriva innan vi ska till öland på fredag. Det var meningen att jag skulle vara med på viktorialoppet men efter att ha legat sjuk känns inte det som nån vidare idé. I hope you dont mind. Nu passerar vi stockholm och jag tycker det är mysigt, mycket att titta på. För alltid. M.

Ny bil

Idag har det blivit en ny bil! Åh, va roligt! En vinröd volvo, det är väl allt ni behöver veta va? Okej då, det är en 01 och den har svart skinklädsel, nu vet ni precis va? Den är i allafall perfekt för våran familj.
För övrigt har jag har varit sjuk sen förra måndagen, först hosta, sen feber, sen öroninflammation. Inte nog med det så har jag hostat sönder något, möjligtvis ett muskelfäste. Har grinat och haft mig när jag ska sova men nu börjar det bli uthärdligt! Men Theo är frisk och Tomas är en pärla, jag har allt jag önskar mig, även om jag också skulle vilja vara frisk såklart, men va fan, man kan tydligen inte få allt.

För alltid. M.