melgh

Glöm inte bort att du är värdelös

Jag är tålmodig, det är jag. Jag är också duktig på att dölja vad jag egentligen känner. Jag är expert på att svara det vissa vill höra. Och jag spelar ofta ett spel med människor jag egentligen avskyr. Just ikväll, önskar jag att jag skulle varit precis tvärtom.

Att fånga en fjäril

Vaknade till en otrolig längtan.

"Vi kallar den lycka, den är svår att fånga, den vill slita och rycka, som vilken lycka som helst, vilken fjäril som helst"

Finns det en så finns det fler

Myser framför TVn med bästa killen. Jag är trött, Theo är trött. Har varit till doktorn idag och försökt ta reda på varför jag har sån huvudvärk. Men som vanligt får man betala 150 kr för att någon ska säga att jag ska avvakta.

Trött på inget trött på allt

Det tar hårt att vara på strömmingsleken och sen lyskväll...

Stjärnan på min himmel

Som ett obehagligt allvar drar sig hösten in i stan

Hösten är här. Och jag älskar det. Jag älskar hösten. Det är utan tvekan min favorit årstid. Hösten är helt kravlös. Och den får mig inte att längta bort. Jag vill bara krypa in, vänta på mörkret och tända ljus. Och luften, kan man annat än att älska när solen lyser och luften är lite kylig. Sådär så en tjocktröja är lagom. Luften går att andas. Den är ren. Hösten är också bästa årstiden att skriva och jag får lust att skriva alla ord jag bär på. Skriva för allt jag är värd. Och promenaderna. Jag skulle kunna gå till fötterna trillade av mig. Skogen luktar skog och asfalten luktar friskt regn. Jag är förälskad i hösten och jag tror det är ömsesidigt.
 
"Kiss me hard before you go
Summertime sadness
I just wanted you to know
That baby you're the best"
 
/Summertime sadness - Lana Del Rey
 

Alla vägar har sitt pris

Theo var tydligen en skyltexpert! Han visste precis hur man fixade det där. Och bra blev det. Nog för jag kommer krossa hans hjärta när vi snart ska gå ut och han kommer se att jag har flyttat på skylten till andra sidan vägen. Men han kanske inte märker något?

För den som letar

Ni måste ju kolla hemnet, vårt hus kom ut igår!!

Jag skulle aldrig säga nej

Lasse, Lasse, Lasse. En helt underbar kväll så klart. Och Winnerbäck överraskade lite med att dra igång det hela väldigt rockigt. Vilket är helt olikt honom. Och han förstörde "dom tomma stegen" lite med att poppa upp den. Texten tappade sitt syfte. Men sen lugnade han ner sig och jag kände igen Lasse igen. "Elegi" var kvällens höjdpunkt och för mig räcker liksom det.

Jag har väntat på ett regn

Ska strax rulla mot Gävle och gasklockorna. Ikväll är det stora kvällen. Lars Winnerbäck. Äntligen. Ikväll ikväll, ikväll ikväll. Sånger för hjärtat.

Jag kan få dig, när du vill

Och igår fick jag se fantastiska Kent, i Sundsvall. I spöregn dock. Men vad gör man väl inte? 2 snygga karlar på en vecka, jag har det bra jag. Magnus Uggla fick vi på köpet igår, den gubben måste ha gjort sitt va? Han kändes pinsam. Otroligt pinsam. Nu ska jag sätta igång och längta till på lördag då det är LARS WINNERBÄCK i Gävle. Stora höjdpunkten.

När hösten kommer och tiden gått för fort

Kommer på mig själv att längta efter vintern, men bara lite. Sådär lagom.