melgh

Sik

Idag fick vi lite sovmorgon till 8.15. Det fanns en tid när hade som regel att ute lägga mig senare än 22. Tror jag måste uppta den snart igen. Även om det var tråkigt så var jag mycket piggare. Har haft huvudvärk senaste veckan och inbillar mig att det är för jag sover dåligt.

Snart ska Theo leka lite med morfar och Bene hoppas jag så ska jag och Mr T följa med mamma ut och gå. Senare i em ska vi åka ut till sikfjärn. Linda, Martin, Olle och Axel är där i helgen och för en gångs skull är jag LEDIG och kan följa med! Det blir en bra dag idag!

För alltid. M.

En del av efter

Mysdag

Godmorgon!

Har hunnit med en morgonpromenad till nyhed och tillbaka, tog 48 min för att vara exakt. När jag kom hem hade mina godingar vaknat också. Nu är Tomas ute och går och jag och Theo har precis ätit frukost.

Vi ska snart åka till badhuset. LillTheo frågar mig om det finns fiskar i vattnet där lika som på kanarieöarna, eller ja, kahöarna som Theo säger. Gullungen! Sen ska vi luncha i stan, en riktig mysdag helt enkelt.

Tänkte att jag, när orken och lusten finns, ska lägga ut nåt av det jag äter. Främst middagstips såklart men också frukost och mellanmål. Eftersom både mamma och jag äter mycket gi kan vi byta tips med varandra. Och om det är nån av er andra som läser skadar det väl inte med lite inspiration ibland.

Så jag börjar väl lite smått idag. Till frukost idag åt jag: keso med tonfisk och rödlök. Precis lika enkelt som det låter. Blanda ihop det i en skål och ät. Till det dricker jag te. Och här får ni en bild också, blir lite roligare då va?

För alltid. M.

Trött på inget trött på allt

Seg dag. Orkar inte vara trevlig. Orkar inte skratta åt någons dåliga skämt i kassan. Orkar Inte med en massa struliga människor. Orkar bara inte. Så det så.

För alltid. M.

Morgon stund

Godmorgon!

Har haft lite svårt att sova i natt men vet inte riktigt om det är Theo som har stört mig eller jag som har stört honom. Sovit dåligt har jag gjort i alla fall.

Nu är det snart dax att börja dagen, skjutsa Theo till dagis, ut och gå och sen hem och dammsuga. Jäkla Sickan att lösa hår.

För alltid. M.

Big Brother

Sitter och tittar på BB. Min virriga sambo var precis hem och skulle hämta pengar. Tror ni han kom ihåg pengarna när han åkte? Nej. Theo hade haft en toppen dag med sin farmor och jag har haft det bra på jobbet. En bra dag helt enkelt. Imorgon är det nedäkning till min lediga helg. Lång helg dessutom. Ledig fredag, lörag, söndag och måndag.

Sitter och letar en textrad som skulle passa nu men ikväll var det svårt. Känner inte riktigit för nånting i textväg. Men bestämde mig för Elkvarns "Kommit hem". En obehaglig låt, för mig.

"Jag läste dina tankar, när du låg naken i min säng
Jag la mig ner bredvid dig och jag minns berusningen
i en säng på ditt hotel"

Puss och natti allihopa.
För alltid. M.

Ibland med ryggen rak

Har precis fixat klart det sista i vardagsrummet och nu har vi äntligen fått tillbaka ett vettigt vardagsrum! Lägger ut en bild ikväll när jag har fått upp lite gardiner, ska bli skönt att kunna dra upp persiennerna igen. Idag börjar Tomas jobba. Och eftersom han jobbar eftermiddag ska Theo leka med farmor tills jag slutar kl 20. Tomas jobbar till 23.30. Känner jag mig själv rätt är jag väl vaken till då jag med.

Bjuder på en egen skriven tanke idag. Tyckte det var dax:

"Jag gick på det igen,
dina trevande händer,
på min kropp.
Och längtan efter något,
som kunde likna närhet.
Var det viktigt,
att känna dig så väl?"



För alltid. M.

Före

Trött

Segt att vakna idag, segt att komma igång, segt att äta frukost. Ska skjutsa Theo till dagis och sen gå ut och gå. Får se om jag vaknar till liv.

För alltid. M.

Målat klart

Har jobbat till 20 idag. Efter jobbet målade vi brädväggen, gick mycket fortare än jag trodde det skulle göra. Tog bara 1 timme och 20 min ca. Ingen färgincident ens, ingen färg i håret, ingen färg på Sickan och ingen färg på golvet. Det gick bra ikväll alltså.

När jag var på jobbet idag ringde Tomas och sa att han och Theo var på väg in på jouren. Theo har nå prickar som kliade en massa. Doktorn trodde att prickarna kom från nån inflammation typ, från hans sår på läppen. Låter konstigt tycker jag men vi får väl vänta och se hur det utvecklar sig. Eller avvecklar sig förhoppningsvis!

Nej nu är det snart dax för sängen. Försöker titta på BB men TVn hänger sig HELA tiden. Ger snart upp.

För alltid. M.

Bruce

Sitter och lyssnar lite på Springsteens nya album och jag måste säga att det är många riktigt bra låtar. Redan så här första gången jag lyssnar. Annars brukar det ta ett tag för mig att "lyssna in" dom. Kan ju inte säga att jag längtar mindre till vi ska se honom i sommar nu!

"This is my confession
I need your heart
In this depression
I need your heart"


/This depression - Bruce

Nu ska jag snart cykla till jobbet och det ska jag göra med glädje, stänger 3 kvällar i rad nu sen tänker jag gå på ledig helg. Kan inte ens komma ihåg när jag hade en helt ledig helg och bara var hemma. Otroligt skönt! Ikväll när jag slutar ska jag måla brädväggen. Jag hoppas Tomas hinner börja lite innan så det inte är heeela väggen kvar åt mig.

Nu ska jag sluta svamla och gå upp och göra mig klar för jobb.

För alltid. M.

Efter

Under tiden

Garderober

Har pysslat med garderoberna ikväll och nu är det klart. Ska knäppa en efterbild till er snart.

För övrigt så vaknade jag med rivmärken idag, jätte konstigt! Jag har inga naglar att rivas med och jag kan inte för 5 öre tro att Tomas skulle kunna riva mig utan att jag märkt det. Jag förstår ingenting.. Nåja..

Godnatt på er.

För alltid. M.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2119774/images/2012/pic_195710041.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2119774/images/2012/pic_195710041.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2119774/images/2012/pic_195710041.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2119774/images/2012/pic_195710041.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2119774/images/2012/pic_195710041.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2119774/images/2012/pic_195710041.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2119774/images/2012/pic_195710041.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2119774/images/2012/pic_195710041.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2119774/images/2012/pic_195710212.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2119774/images/2012/pic_195710212.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2119774/images/2012/pic_195710212.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2119774/images/2012/pic_195710212.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2119774/images/2012/pic_195710332.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2119774/images/2012/pic_195710332.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2119774/images/2012/pic_195710515.jpg" class="image">

Promenad

Sitter i soffan och äter frukost, Theo tittar på Ronja och har inte riktigt vaknat än tror jag. När jag vaknade imorse var jag helt grön under ögat och på näsan, tror jag har legat och gnussat mot Theo i natt (han är ju grön i håret). Efter lite gnuggande gick det bort i alla fall. Tomas frågade om jag hade börjat mögla, ja kanske.

Nu ska jag skjutsa Theo till dagis och sen ska vi ut och gå, gå och gå. Äntligen kan Tomas gå normalt igen så jag får lite sällskap.

För alltid. M.

Nyklippt

Före

Badliv

Sitter och tittar på Theo när han badar, eller ja, duschar heter det ju eftersom vi inte har nåt badkar. Men han tycker det är lika kul ändå. Det är bara mamman som skulle önska sig ett badkar, mer än nåt annat... (ja jag vet, som att jag skulle ha ro att bada mer än en kvart)

När jag bodde i lägenheten badade jag varje dag. Där var ioförsig varmvattnet gratis. Och jag hade inte blivit en fullt utvecklad stressmänniska än. Så vid närmare eftertanke vet jag inte vad jag ska med ett badkar till...

Idag har vi pysslat lite ute och mitt tålamod har inte varit vad jag önskade att det skulle vara. Förmodligen är det för att min mage har en liten svacka idag. Annars har den varit helt bra säkert en vecka i streck nu. Det var länge sen. Jag ska bygga om garderoberna invändigt ikväll, och rensa. Förstår inte hur mycket kläder man ska behöva ha, jobbkläderna och ett par mjukisbyxor. Räcker inte det?

Nog om detta, ska gå ner och knäppa ett före-kort på garderoben åt er. Kul va?

För alltid. M.

Bra dag

Idag ska bli en bra dag! Jag är ledig, Tomas är ledig, Theo är ledig. Det är sol ute och nydammsuget inne. Idag ska vi pyssla ute hela dagen, skruva upp studsmattan och slänga skräp. Sen ska vi cykla ner till lötbäcken och äta våfflor.
Idag är en bra dag.

För alltid. M.

Kväller

Nu sover Theo. Jag ska sätta på mig hörlurarna och städa en timme, Tomas ska fortsätta spika på brädväggen. Blir så himla bra!

För alltid. M.

Oth

Hujedamig vilket sorgligt avsnitt! Nästan så jag fick tårar i ögonen, jag som är hård som sten i vanliga fall. Hua.

Idag har jag i alla fall popcorn, trodde hela världen skulle gå under igår när jag var utan. Usch vilken känsla. Utan popcorn på denna öde ö...

Nåja, nu börjar BB.

För alltid. M.

Kent

"Du stryker fingrarna
Lätt mot min kind
Och i ett ögonblick
Då allt står still

Så får jag en chans säga

Allt det jag aldrig sagt
Så får jag en jag chans att ge dig
Allt det du aldrig haft
Men jag är för feg"

/Kent - Chans

Sitter och lyssnar lite på Kent, Kent har varit min bästa vän en gång i tiden. När jag var ung och dum, eller i allafall ung. Speciellt dum har jag aldrig varit. Jag har självklart haft mina stunder, haha! Men framför allt betyder Kent Jenny för mig. Min barndomsvän. Som jag saknar nu för tiden. Men jag vet att vi plockar upp allt där vi slutade när vi ses även om det är sällan nu. Men det är såna vänner som räknas. Annars är jag nog beredd att säga att Kents texter är bättre än musiken. Lite väl deppigt nu för tiden. För mig.



För alltid. M.

Torsdag

Sitter i soffan och myser, Theo tittar på Pippi På de sju haven och jag passar på att blogga lite. Ska skjutsa Theo till dagis och sen ut och gå, innan det är dax för jobb 12-20 idag också.

I natt när Theo vaknade gick jag in till honom och frågade om han ville följa med till mamma och pappas säng. "Nej mamma, vi ligger här, hämta kudden" fick jag till svar. Imorse sa Theo: "jag sur" va, varför då? Sa jag. "mamma kom inte i natt, ja ropa" men det gjorde jag ju visst, vi sov ju i din säng, kommer du ihåg? Sa jag. "tog för lång tid" svarar han då. Haha!

Det kommer så mycket roligt ur hans mun hela tiden, man undrar ju var han får allt ifrån!

Nej nu är det dax att fixa lite frukost!

För alltid. M.

Skriven tanke

När jag cyklade hem från jobbet luktade det speciellt. Det luktade kall luft, en varm sommardag. Det luktade nästan så som blöt asfalt luktar. När det har regnat. Det är den bästa doft jag vet. Den doft som bara har bra minnen.

Provar någonting nytt, skriver en tanke, utan att granska den själv i flera veckor. Lägger alltså ut den här åt er direkt efter jag har skrivit den. Bra va?

"Jag minns dina händer som en blöt sommarnatt.
Och den stunden i dina armar krävde ingenting av mig.
På ditt sätt får jag leva.
Och innan du lämnar mig,
stannar din beslutsamhet"


För alltid. M.

Jobb

Nu har jag varit väldigt negativ i mina inlägg ett tag. Ska skärpa mig. Ska göra en lista på vad som stressar mig och sen beta av dom en efter en. Istället för att springa runt som en yr höna och försöka hinna med allt. Och ja, jag vet att det inte är sakerna runt omkring mig som stressar mig utan kaoset på insidan. Men kan inte riktigt ta på det så istället gör jag dom saker som jag TROR stressar mig. Bra va? Låter som en alldeles utmärkt flyktväg för att låta bli att ta tag i det som egentligen är fel. Toppen.

Dax att cykla till jobbet, ha en bra dag allihopa, för det tänker jag ha!

För alltid. M.

Utspridd

Ja så var vi där igen, måste bädda sängen, måste plocka undan disk, måste hänga tvätt, måste måste vika filtarna i soffan 3 ggr om dagen, måste vika om kläderna i garderoben, måste vika om alla lakan, måste dammsuga, måste torka vardagsrumsbordet, köksbordet och alla köksbänkar, måste rensa nån låda, torka nåt skåp, eller varför inte rusta ett rum?

Jag känner mig utspridd idag, och att gå till jobbet en sån här dag, är en pina. Men kanske bäst för alla att slippa ha mig hemma... Kanske.

För alltid. M.

.

Fyrhjuling

Lillkillen är stoltast i världen och efter han hade kört med den skulle han torka däcken med papper, gullunge!!

<3

Ligger i sängen och väntar på att resten av familjen ska vakna. Själv kan jag inte somna om alls. Har haft bara mardrömmar i natt och känslan jag vaknar med är inte rolig. Låter som det blåser en hel del ute också! Så, nu har jag gnällt av mig lite, tack för det.

För alltid. M.

...

Har varit på kyrkogården men Sandra ikväll. Och jag hatar hur det får mig att känna. Hatar.

"Men det är svårt att helt förlåta,
att du låtit mig stå stum,
vid ditt hjärtats slutna rum"


För alltid. M.

Jobbat klart

Sitter hos mamma och har precis ätit sallad från pizzerian och kladdkaka efter det. Både nyttig och onyttig. Snart ska jag och Theo ta cykeln hem. Jag ska på Bokcirkel halv 7, vilket var allt för länge sen. Nu har jag ju till och med läst boken. Det tar sig.

För alltid. M.

Lördagsmys

Idag har jag jobbat till 14, en dag i charken. Trivs faktiskt jätte bra där. Tiden går fort och det finns en del att göra. Blir inte lika inrutat som det annars lätt blir. En skön dag idag helt enkelt. Efter jobbet kom jag hem till 2 grillkillar. Så vi grillade korv ute på gräsmattan och ingen var lyckligare än Theo! Sen åkte vi en sväng och tittade på lite hus. Ett tidsfördriv jag hade glömt att jag älskar! Att få åka runt och drömma lite, bara prata, och åka.

Nu sitter vi i soffan och tittar på Emil. Theo har inte varit tyst 3 sek i sträck sen vi kom in och jag börjar undra vem som bytt ut min son mot en liten galning? Men jag antar att om han skulle vara tyst och sitta still skulle han somna. Och vem vill det? Gullungen!

Nu ska jag gå och göra i ordning lite ost och kex, hoppas på att se en lite bättre film än igår. Ikväll tror jag det blir en komedi, så jag vågar sova sen. Sickan sover ju trots allt hos farbror Kjell inatt, så vem ska då bita alla spöken i benen?

Ja just ja, nu är det bokat och klart för Winnerbäck i sommar! Springsteen i juli och Winnerbäck i augusti. Kan man bli lyckligare? Nej.

"Nu reser vi bort,
nu tar vi oss tiden det tar.
När sommaren kommer
jag lovar dig, bättre dar"

För alltid. M.

Godkväll

Godkväll!

Ligger i soffan med världens bästa Theo på armen, vi är förmodligen precis lika svettiga båda två men mysigt är det. Theo somnade strax efter 21, and so did I. Men nu är jag vaken igen, druckit en smoothie och ätit lite choklad. Såg slutet på en film som bara gjorde mig mörkrädd, inte roligt när det är mörkt ute. Jag får nog krypa under Tomas täcke helt enkelt. Nej nu är big brother slut och jag tänker gå och lägga mig med nyrakade ben i min renbäddade säng. Det är lyx det. Puss på er!

För alltid. M.

Tyst

Tyckte att det blev tyst. Och plötsligt så sov han! Lillgubben <3

Blä

Har städat hela övervåningen, hängt ut alla täcken på vädring och ätit lunch och kl är bara 12, ganska skönt att bara vara hemma också. Tråkigt nog gick luften ur mig helt. Ska åka ut med Sickan i det fina vädret så kanske lusten kommer tillbaka. Kanske.

För alltid. M.

Sjukstuga

Ja istället för att åka till Gävle är vi idag hemma med en sjuk Theo. Han har kräkts 2 ggr i natt. Jag antar att det är magsjuka och jag hoppas för allt i världen att jag och Tomas klarar oss! Verkar vara snabbt övergående för han har redan ätit och är precis lika pigg som vanligt. Han klättrar just nu på soffryggen och säger: "lika dagis" hmm..

För er som undrar över våran fina vägg där i bakgrunden Är det på väg upp en brädvägg där.

För alltid. M.

Oth

Jag blir galen snart! Tokig! Ikväll var One tree Hill så spännande så jag trodde jag skulle dö, jag klarar inte av sånt där. Höll för ögonen halva avsnittet. Det är så långt till nästa torsdag så jag vet inte ens hur jag ska stå ut. Gha!!

För övrigt hade jag en skitdag på jobbet, inom loppet av en timme, första timmen jag var där, hade jag skurit sönder 3 drickor (=jag full i fanta) och skurit mig ganska mycket i pekfingret. Att jobba ytterligare 9 timmar med den starten var inte roligt alls.

Tröstar mig med en öl och varma mackor, jag har ju trots allt helg imorgon. Så det får man, faktiskt. Speciellt eftersom jag ska jobba lördag söndag så min helg blir inte lång alls.

För alltid. M.

Morgon

Klev upp strax före 7 och gick direkt ut och gick. En härlig promenad på 55 min och både Sickan och jag var nöjda! Nu är det snart dax för jobb 10-20 idag, ett 10 timmars pass är väl lagom på en torsdag. Imorgon är jag ledig och tänker ta med mig familjen till Gävle. Ikea såklart. Nog om detta, dax att cykla till jobbet.

För alltid. M.

Kvällsfika

Rädd

Godkväll!

Har jobbat klart för idag och dessutom tränat lite. Duschat och hunnit lägga mig på soffan. Men måste strax resa mig och gå ner till spökena och hämta tvätten. Hua. Idag har min kära hund sett till så jag höll på att på promenaden. Han fick se 3 rådjur som han bestämde sig för att jaga. Naturligvis skulle han jaga dom till matte. vilket betyder att 3 fullvuxna rådjur passerade 3 cm, från mig, eller ja kanske inte 3 cm. Men max 3 meter. Behöver jag påminna er om att jag är livrädd för rådjur? Sickan låg inte på plus efter det direkt.

Bjuder på en skriven tanke så här på kvälskvisten. Har nog bjudit på den förut men har inte insperation till något nytt. Alls.

"
Jag känner dig.
Du lever mig, jag blir i oorning
och du lär mig hantera det.
Du pausade mig, mitt i rusningstrafik"

För alltid. M.

Innan jobbet

Har varit ute och gått, här hemma väntar tvätten och dammsugningen. Så det är nog lika bra att sätta igång. Sen är det dax att cykla till jobbet. ÄLSKAR att jag kan cykla till jobbet nu. Kan cykla 10 min innan och är hemma 3 min efter, lagom!

För alltid. M.

Räkmacka

Har jobbat 12-20 idag, när jag kom hem körde jag ett litet träningspass här hemma. Jag behöver verkligen börja ta ut mig på nåt vis. Ut och gå är inte speciellt explosivt. Jag behöver svettas och bli helt slut. Jag behöver nästan kräkas av utmattning, jag behöver ha någon som står på sidan och skriker. Jag behöver spela fotboll. Nej då jag ska inte börja spela fotboll igen. Men har en liten svacka nu och saknar det verkligen.

I alla fall hade gohjärtat gjort räkmackor ikväll. Mums. Så nu ligger jag i soffan, mätt och belåten och tittar på BB. Jag har det bra jag! Skulle ge vad som helst för att slippa duscha sen bara. Men om nån överhuvudtaget ska vilja sova med mig ikväll är det lika bra att duscha. För allas trevnad liksom.

"Jag skulle klara vad som helst, jag skulle aldrig säga nej. Och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig" / Lars Winnerbäck - Elegi

För allting. M.

Promenad

Ska snart ut på promenad med denna lilla goding. Han är ett troget promenadsällskap han. Har sovit för lite några dagar nu så idag har jag huvudvärk, ikväll blir det sängen direkt efter jobbet, kanske.

För alltid. M.

Beteende

Hej R!

I helgen har jag och Theo varit i Kristinehamn hos Toffe och Emma.
Och jag har funderat mycket på mitt beteende. Och jag lever till viss del kvar i ett beteende som du har skapat.
Jag har haft jobbigt med det här på slutet och jag försöker förstå varför. Det är snart ett år sedan du dog, kanske är det därför mina sinnen bråkar med mig nu. Jag har drömt om dig. Mamma trodde det var ditt sätt att säga hej, att visa dig. Men jag tror inte på sånt. Och varför måste du ge mig mardrömmar i så fall?

Bildmaraton



Passade på att lägga upp lite bilder när jag väl satt vid datorn. Annars blir det mest bloggande från telefonen. Enjoy..

För alltid. M.

Sol ute sol i sinne

Har varit ute på en härlig promenad men Sickan. Helt underbart väder. Får sån lust att åka en helg och bara ut och gå, jag skulle kunna gå hur långt som helst. Våren är underbar! Då har man inga krav på vädret utan är glad för den sol och värme man får. Finns bara fördelar, så det så.

För alltid. M.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2119774/images/2012/pic_193549705.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2119774/images/2012/pic_193549705.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2119774/images/2012/pic_193550871.jpg" class="image">

På väg hem

På väg hem igen och hur mycket man än intalar sig att vi snart ses igen så är det precis lika jobbigt varje gång.

För alltid. M.

Fin väder

Har varit ute och gått en sväng idag och det är helt underbart väder! Det är så här det ska vara och att gå utan en dragande hund, har också varit en semester! Ikväll blir det soffmys till melodifestivalen och baguetter med diverse röror. Och en hel del godis eftersom vi precis varit på karamellagret! So long.

För alltid. M.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2119774/images/2012/pic_193249560.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2119774/images/2012/pic_193249560.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2119774/images/2012/pic_193249560.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2119774/images/2012/pic_193249560.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2119774/images/2012/pic_193249560.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2119774/images/2012/pic_193249560.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2119774/images/2012/pic_193249560.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2119774/images/2012/pic_193249560.jpg" class="image">

Äntligen

Tillvaron är hel igen. Och inte förrän jag kommer hit förstår jag att det är precis så här det borde vara, varje dag.

För alltid. M.

Soffmys

Sitter i soffan med Theo och väntar på att dagen ska dra igång. Jag ska skjutsa Theo till dagis och sen fika lite med Elin innan det är dax för jobb. Imorgon åker jag och Theo till Kristinehamn och hälsar på Toffe, Emma och tvillingarna. Som jag längtar! Avståndet är jätte jobbigt, då jag vill träffa dom varje dag. Men nu uppskattar jag verkligen tiden när vi är där. Och umgås så mycket som det bara går dom dagarna. Nu är det dax att fixa lite frukost tror jag. Puss på er!

För alltid. M.

Avkoppling

Sitter i mitt fina vardagsrum och dricker smootie, och ja, tittar på big brother. Det är ett avkopplande program faktiskt. Jag får fly verkligheten lite och känna mig lite normal en stund.

För alltid. M.

Linslusen

Sitter på jobbet, har lunch. Blev så sugen på att gå ut och gå, vilket betyder att jag måste vara lite piggare i min förkylning. Var ute och fick i måndags och då höll jag på att dö. På riktigt. Har aldrig varit så jobbigt att vara ute och gå. Men imorgon tänker jag ta tag i det igen. Jag blir en bättre människa då. Och jag inbillar mig att min omgivning står ut med mig lite bättre om jag faktiskt aktiverar mig lite.

För alltid. M.

Pyssligt värre

Ikväll har vi skruvat vitrinskåp. Inte det lättaste, men heller inte av det svåraste slaget. Nu är det iallafall klart och både jag och Tomas är supernöjda! Nu är det dax för sängen då Tomas börjar 6 imorgon och jag börjar 8. Ska njuta av morgondagen som är som en vanlig vardag ska vara. Börja på morgonen, sluta på eftermiddagen. Hämta barn på dagis, laga mat och ha kvällsmys. För nej, det händer nästan aldrig. För oss. Vi har en annan vardag.

För alltid. M.

Paus

Har tagit en liten paus i listspikandet och dricker lite smootie. Senare idag kommer Thomas och Kicki. Ska försöka ha vardagsrummet någorlunda färdigt då, eftersom vårat kök är så liten hamnar man oftast i vardagsrummet.

För alltid. M.

Före

Kan förresten lägga ut en före bild på golvet också. Sånt är ju faktiskt roligt.

Gollvläggning

Och med denna bild säger jag Godnatt! Imorgon ska det sättas lister. Får även besök av Thomas och Kicki. Puss och kram och natti.

För alltid. M.

Fredagsmys

Sitter i soffan med Theo och äter jordgubbar, han är så trött så han nästan sover mellan tuggorna. Kan förstå det eftersom han vaknade 6.30 imorse. Men då hade han sovit i ett sträck från 19.00 kvällen före, det är lycka det! Inte nog med att jag får en hel del tid på kvällen så får jag dessutom kliva upp i tid, det gillar jag. Hatar faktiskt att ligga i sängen länge, halva dagen har gått innan man ens ätit frukost.

För övrigt så ska jag jobba imorgon, trots att det är min LEDIGA helg. Jag jobbar 3 helger och ät ledig 1. Då tycker man ju att jag borde få vara ledig den helgen jag ska också, men icke. Så, nu har jag gnällt lite också.

Imorgon ska vi börja lägga golv i vardagsrummet också, vi lever i ett smärre kaos just nu. Ikväll ska jag tapetsera klart det sista. Sen är det bara golv och brädvägg kvar. Kul!

För alltid. M.