melgh

Yta

Sitter och småfryser lite efter promenaden nu faktiskt. Även fast den (promenaden) blev så svettig att jag fick ta av mig vantarna. Det är hur roligt som helst, eller ja, roligare, att gå ut och gå när jag knäpper på runkeepern. Då får man peppa sig själv att gå fortare. Även om det såklart är ÄNNU roligare att gå med sällskap förstås, men man kan tydligen inte få allt här i livet!

Släppte precis ut håret och insåg att det fortfarande är blött. Eftersom jag duschade innan jag la mig och bara satte upp håret UTAN att torka det, big misstake. Men hörrni, nu låter det här nästan som en ytlig blogg. Hår hit och hår dit... Det ska INTE upprepas.

Tyvärr blir inte det något vidare djupt inlägg alls idag då jag måste rusa iväg till jobbet nu. Men det är nedräkning, om en vecka den här tiden ska vi snart åka tåg till stockholm och flyga till kanarieöarna dagen efter. DET är lyx.

För alltid. M.

Ligger

i sängen... Och BORDE sova för länge sen. MEN, på nån konstigt vis är det nu jag har som mest energi. Det är nu jag skulle kunna laga mat för hela veckan eller springa en mil eller måla om huset eller bygga om eller flyga till månen.

Imorgon ska jag köpa ett promenadband, ja det ska jag ta mig tusan.

För alltid. M.

Te mys

Sitter i soffan med Theo och myser, han frös så han skrek när vi åkte hem men nu börjar vi tina upp! Tror Theo har haft roligt idag i alla fall! Vi har nämligen åkt pulka och grillat korv med Sandra, Freja Linn, Agnes, Tove och Lotta idag. Skönt att vara ute lite men barnen verkade hellre vilja åka hem och titta på tv, så kan det vara!

Ikväll ska Tomas på innebandy och jag tror jag ska slänga mig i soffan, blogga lite och titta på en riktig tjejfilm. Behöver en liten verklighets flykt nu känner jag. Orkar inte tänka på något seriöst. Så det så.

För alltid. M.

Nytt rekord

Såg att 44 st unika läsare hade läst min blogg igår, rekord för min del tror jag. Kanske jag ska skriva spännande rubriker varje gång?

Är strax påväg till jobbet, lite tidigare idag eftersom jag ska göra en postcertifiering. Det måste alla som hanterar posten på jobbet göra. Och eftersom jag är postansvarig är det mitt ansvar att se till att alla göra det. Tycker det är otroligt kul att jag har fått ett ansvarsområde på jobbet. Jag tycker om uppgifter.

Igår var jag och Sandra vid graven och skottade och tände ljus. Stod och pratade länge. Antar att R skulle vända sig i graven om han visste att jag och Sandra hade blivit så bra vänner. För det tycker jag att vi har. Sandra känns ibland som en syster och jag tror det fanns en mening att vi skulle träffas efter R gått bort. Tror inte vi hade gett varandra en ärlig chans om vi hade träffats förr.

Nu måste jag stressa iväg, konstigt hur mycket tid kan bli lite tid på så kort stund.

För alltid. M.

Födelsedag

Idag skulle Theos "biologiska" pappa ha fyllt år. Och igår pratade jag med Sandra, Theos syster och vi bestämde att vi skulle ses på kyrkogården ikväll. Hon tyckte det var viktigt att åka dit just idag för hon hade aldrig haft chansen att få tag i honom någon annan födelsedag. Det där gick jag och tänkte på hela dagen igår. Han måste alltså ligga i graven för att hans barn verkligen ska kunna gratta honom på hans födelsedag?

Jag tror det är lätt att man glömmer bort mycket när en person går bort. Och ofta kommer man nog ihåg dom bra sakerna. Vilket i dom flesta fall är bra. För i dom flesta fall gör en människa mer gott än ont. Och hur mycket jag än skulle vilja säga detsamma om R, så kan jag inte det. Jag får höra saker varje dag som övertygar mig om att det inte bara var mig och Theo han struntade i. Eller struntade i får man inte säga, det var annat som drog mer än oss. Och mer än hans andra barn.

Många tycker, och skriver ganska ofta att han var genomsnäll och alltid ställde upp. Och jag sitter här och undrar vilken verklighet dom lever i. Är man genomsnäll om man inte vågar säga nej? Om man ställer upp enbart för att man inte vågar säga nej? Om man är så upptagen med att göra allt för alla andra så man till och med sumpar sin familj? Gång efter gång...

Och för att inte få skit för det här inlägget ska jag lägga till att det här är MINA PERSONLIGA åsikter. Och jag är övertygad om att Rs vänner tycker annorlunda, för dom fick bara fördelarna. Dom delade inte hus, ekonomi, liv och barn med honom. Men det gjorde jag.

Men ja, grattis på födelsedagen Robert! Jag hoppas självklart att du har det bra nu. Men jag hoppas också att du verkligen förstår hur du har behandlat alla som en gång var din familj, och dina barn. Så mycket du vet det.

För alltid. M.

Godmorgon!

Godmorgon!

Sitter i soffan bredvid en trött Theo, han vaknade med ett gallskrik, han hade drömt att han ramlade ner nånstans. Lillkillen. Idag är det postmöte på jobbet, kul att det händer nånting annat också. Men annars är det jobb som vanligt 12-20. Jag har trivts otroligt bra på jobbet sen jag kom tillbaka från mammaledigheten. Nu ser jag framemot att gå till jobbet, och sen ser jag framemot att gå hem, precis som det ska vara.

Föralltid. M.

Skogspromenad

Svårt att förstå

Har haft svårt med både det ena och det andra på sista tiden, svårt att slappna av, svårt att ta det lugnt, svårt att tänka på något annat än det som ska göras. Glömmer att leva i nuet och glömmer att jag inte måste göra någonting hela tiden. Har svårt att förstå att jag bara kan sitta i soffan en stund, eller ligga kvar lite extra i sängen. Har svårt att förstå att jag inte behöver ha koll på varenda krona, har svårt att förstå att jag inte KAN ha koll på varenda krona, eller leksak eller klädesplagg. Jag har helt enkelt svårt att förstå att jag inte kan ha koll på allt, jämt. Det fungerar inte riktigt så. Tydligen.... För alltid. M.

Väntan

Sitter i bilen och väntar på Tomas som är inne och köper grejer till diskmaskinen, den kanske äntligen blir inkopplad idag.. Har ju väntat i ca 3 månader. Helt otroligt, men så är det när man måste ha hjälp av andra, hatar att inte kunna saker själv. Vill inte vara beroende av andra! Men nu kanske det händer grejer, kanske...

För alltid. M.

Kärlek

Försökte lägga in en bild igår men den blev tydligen lite stor eftersom bara halva bilden kom med. Provar igen.

För alltid. M.

Fotboll

Många av mina blogginlägg har hetat just det, fotboll. Förra helgen var det km i stan, även kallad bäst i stan. Då hade jag, ska jag erkänna, väldigt mycket fotbollsabstinens... Men ja, jag slutade det året jag låg på topp. Fick pris för bästa målvakt i km och nominerad till bästa målvakt i november samma år. Kan det bli bättre? Inte för mig i allafall. Det fick avsluta min så kallade karriär. För alltid. M.

Far och flyg och ryk igen

Ja, Emil, vad annars? Men hellre det än telletubbies. Astrid Lindgren kan man ju faktiskt fortfarande titta på själv. Fredagsmys på hög nivå! Just nu tittar Tomas på pistvakt, har ingen riktig kommentar till det...
Älskar för övrigt mina tofflor som jag fått av mamma, som hennes sambos mamma har gjort, mys.

För alltid. M.

Vad är det för fel på folk?

Ibland blir jag irriterad, över saker jag inte kan påverka. Och det gör mig genast mer irriterad. För vad är det för mening? Men i alla fall, så blir jag VÄLDIGT, om inte GALEN när jag läser följande stausuppdatering på facebook:

"NYTT HEM SÖKES: Till 2 år gammalt barn. Orsaken är att jag har köpt en hundvalp och tycker inte att jag har tid för barnet längre, då barnet inte är van vid hundar känns detta nödvändigt. Barnet är renligt och har fått alla vaccinationer. Behöver nytt hem snarast, kommer annars att avlivas. Tack.DETTA SKULLE DU ALDRIG GÖRA MOT ETT BARN!VARFÖR TYCKER DU DÅ ATT DET ÄR ACCEPTABELT ATT GÖRA DET MOT EN HUND/KATT? Om du inte kan investera 15 år i din hund/katt, låt då bli att skaffa en!"

Allvarligt?

Det är förmodligen dumma korkade människor UTAN barn som överhuvdtaget skulle kunna skriva något sådant. Visst kan man vara djurvän, men måste man dra det till sin spets? Please.

För alltid. M.

Lustigt

Det är ganska lustigt, här sitter jag. Med ca 40 ord att skriva om. Och så skriver jag en som inte passar in på nåt ord. Så jag antar att det bara är något att vila hjärnan på en liten stund.


"Ibland är det märkligt,
hur jag saknar dina armar.
Armar som bundit mig,
vid ditt ego.
Jag minns dig inte,
som jag borde"


För alltid. M.

Ikea

Ibland får jag för mig, ja vad får jag för mig egentligen... Ibland går lycka att köpa, i alla fall på Ikea.

För alltid. M.

Rust

Som ni ser, blir det inte mycket skrivet, dessto mer tapetserat. Så kan det vara, har stora planer på att ta tag i mitt skrivande. Kombinera mina dikter och bloggen igen. Men det är väl ändå tanken som räknas va?

För alltid. M.

Badliv

Baddax för hela slanten, eller ja för Theo i alla fall, eller ja, bada och bada, duschdax. Så ja...

För alltid. M.