melgh

Tårar från en clown

Tappade suget för det mesta. Blev trött i själen. Tar med mig skålen, en film och älskling till sängen. Godnatt.

För alltid. M.

Ny bok

Ligger och funderar på lite idéer till en ny bok. Har nästan bestämt titeln och har lite idéer till hur innehållet skulle byggas upp. Vi får se, tiden ska finnas också. Plus lite inspiration.

För alltid. M.

Sikfjärn

Ikväll ikväll

Blev Inge fotboll ikväll då typ alla inte kunde. Eller ingen kunde säg man kanske. Spelar ingen roll hur man säger, känns lila tråkigt ändå. Jag och Theo har rensat lite i hans leksaker ikväll istället. Lagt undan och plockat fram lite. Nu ska jag läggs mig i sängen och titta på film och äta popcorn. Hjärtat ska åka och jobba. Suck.

För alltid. M.

Mys

Sitter i soffan och myser med
Familjen. Ska iväg på lite fotboll ikväll. Har verklighet sett fram emot det. Punkt.

För alltid. M.

Trött

Fråga Olle dokumentären

Har INGEN kommentar känner jag. Det finns så mycket sjuka människor. Känns som att folk har lite för lite fritid när man kan ha såna intressen. . . Måste allt dras till sin spets?

För alltid. M.

Someone like you


Ligger i sängen och väntar på hjärtat. Har kommit fram till idag att jag ska bli en bättre person. Lite snällare, lite mer tålmodig. Enkelt va?

För alltid. M.

Mitt i natten

Provar blogga med nya mobilen, självklart med bloggappen. Får väl se hur detta slutar. Jag och touch blir lätt osams.

För alltid. M.

Lillpolisen

Hemresan

On the road again

Så sitter vi åter i bilen. Har precis passerat jönköping och nu är det Tomas tur att köra. Theo har suttit och tittat på Pippi hela vägen och har nog inte sagt mer än 10 ord sen vi åkte från Emmaboda. Jag har botat min hemångest genom att leja bort trappmålningen, handlat en hel bil full i Ullared, och planerat omtapetsering av Theos rum. Såja, det är inte så tråkigt att komma hem.

För alltid. M.

Fredagsmys

Idag har jag beställt en iphone, tydligen den nyaste. Jag har inte varit nåt stort fan av touch, men man måste väl kliva in i framtiden ändå. Plus att min telefon börjar ge upp. Men det finns ju faktiskt fördelar också. Ut och gå appen, bloggappen, wordfeud, spotify, och förmodligen mycket mer. Jaja, näst sista kvällen i Emmaboda nu. Den spenderas i lindås hos Catarina. Pizza och idol. Det är så livet ska vara.

För alltid. M.

En kväll på vinkelvägen

Nu sitter vi här och bara är, det är det bästa med att vara borta. Jag kan sitta still, och bara vara. Imorgon ska vi till Ullared. Ska bli himla kul. Och spännande såklart. Tomas har feber. Och som vanligt blir jag irriterad, fast det inte direkt är hans fel att han är sjuk. Indirekt kanske. Nej jag vet inte varför jag reagerar så, det kanske går över med tiden. Tiden läker ju alla sår. Och kanske det ligger ett sår bakom? Vad det vet jag.

För alltid. M.

Tålamod,en fiskares bäste vän



Har nu bytt dvd åt lille man från teletubbies till bananer i pyjamas till teletubbies till pippi till bananer i pyjamas till pingu till teletubbies till emil till teletubbies till pippi, ca 1 miljon ggr. Behöver jag säga att vi snart är osams? Eller ja, Theo är ju aldrig osams förståss...

För alltid. M.

Musik



Just ja, vi har fått nytt internet, eller ja, köpt, betalar för såklart. ÄNTLIGEN fungerar spotify igen. Känns som att livet just blev 1000 ggr roligare. Konstigt att så små saker kan göra dagarna så mycket bättre. Önskar jag kunde blogga från mobilen, skulle bli en hel del mycket mer bilder då. Nån dag kanske jag vågar köpa mig en annan telefon. Just nu känns det som ett världsligt bekymmer! I-lands problem så att säga.

För alltid. M.

Mys

Sitter och äter frukost i soffan med lillTheo. Låter kanske inte som nån strålande ide men mysigt är det. Fast det blir lite kladd. Börjar få lite halvpanik när jag tänker på att det är onsdag idag. För på fredag är det tänkt att vi ska åka till småland. Och hur mycket är det packat? Dessutom jobbar jag kväll imorgon.. Under tiden vi är borta kommer det en målarfirma hir och målar trappen. Och kökstaket, och vårat sovrumstak. Visst är vi lata? Men för en gångs skull, skulle det vara skönt att intebehöva göra allt själv, att slippa stå efter åtta på kvällarna och måla. Been there done that!

För alltid. M.

Rehab

Idag är stora dagen. Dagen då vi ska få veta vad magnetrönken visade. Alltså ska vi nu få svar på vad som är orsaken till att Theos vänster sida inte rikitgt hänger med. Spännande och nervöst. För man vill väl veta antar jag?

För alltid. M.

Fotboll

Sittere här och nästan hoppar av förväntan! Ska ringa och boka lervikshallen imorgon, en dag i veckan. För att träffa några underbara tjejer och bara göra det som är roligast i hela världen, spela fotboll!! Jag blir så glad! Det är lycka!

För alltid. M.

Det blir bättre

Ligger i soffan och tittar på "Så mycket bättre". Tomas är på jobbet och Theo sover. Nu ska ni få höra nåt otroligt: Theo vaknade halv 9 imorse, så jag tänkte, näe nu jäklar ska han få vara vaken hela dagen. Förra helgen fick han sova en kvart. Och det har gått kanon. Han har inte varit sur eller gnällig på hela dagen och 10 i 8 somnade han utan protester. Nu återstår bara att se hur natten blir. Vilken kille va, lilla Theo. Jag kommer ihåg när han var jätte liten och sov 4 svängar på en dag, plus natten. Och nu? INGEN, vart tar tiden vägen...

Vi var ute och tände ljus på några gravar idag. Tomas farmor, farfar och mormor. Och Theos biologiska far. När Theo blir stor kan jag i allafall med gott samvete säga att vi har varit där ibland. Åh vad det där lät själviskt då. Det är inte så jag menar men jag orkar inte förklara. Ibland är det så enkelt som det låter.

Ett rikitgt mammainlägg kan man tycka, allt fokus på Theos sovrutiner. Kul va?

För alltid. M.